Meet & Greet 12 september

Vanwege Dag van de Scheiding is het thema “Ex-ouders bestaan niet”. De avond wordt verzorgd door Gadisja Kajdouh van Het Puberplein en Clara Waardenburg van Sandplay Praktijk Utrecht, beiden begeleiden ouders en kinderen of jongeren in echtscheidingssituaties.

Als je gaat scheiden ga je misschien in goede harmonie uit elkaar, maar vaak ook niet. En dan? Hoe ga je om met de vader/ of moeder van je kind(eren)? Want, ex-ouders bestaan niet. Als ouder heb je in deze situatie te maken met je eigen emoties en de veranderingen die eraan komen. Hoe ga je daar zelf mee om en hoe kan je kinderen in de verschillende fasen rondom een echtscheiding zo goed mogelijk begeleiden? Deze en andere onderwerpen rondom het thema zullen aan bod komen op deze avond.

Wij zien je graag op maandag 12 september. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, we vragen alleen een kleine bijdrage voor de koffie en thee. vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur start het programma! Locatie Xperience in Achterveld.

Wil jij hierbij zijn? Stuur dan een mail naar vrouwenenijsselstein@hotmail.com. Het aantal plaatsen is beperkt!

Advertenties
Volgende bericht
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: