Meet & Greet op maandag 6 juni / Thema: Vol Energie!

Ken je dat, zo’n goede dag waarbij je bruist van de energie en alles als vanzelf gaat, je moeiteloos de ene klus na de andere afrond en je de hele wereld aan kan. En soms zit het je echt tegen, je lichaam werkt niet mee, pijn en ongemak zit je in de weg en er komt niets uit je handen.

Jouw leven, jouw dag, je ervaringen, jouw energieniveau en je productiviteit creëer je zelf. Je geeft je leven vorm door de kracht van je gedachten en door je energie. Maar soms is het gewoon lastig om je energiek te voelen, bijvoorbeeld als er veel gebeurt in je leven of als je lichaam niet meewerkt.

Tijdens de sessie “Vol in je energie’ kun je ervaren hoe je contact kunt maken met jouw eigen bron van energie. De oefeningen zijn eenvoudig, zodat je dit ook in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

Deze sessie wordt gegeven door Jolanda Hoogkamer, coach, healer & reader. Kijk op http://www.withjoy.nl/thema-avond-energie voor meer informatie.

Wanneer en waar?
Op 6 juni van 20.00 uur tot 22.00 uur in Experience Achterveld, Teenschillerpad 2, IJsselstein.

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die nieuwsgierig zijn en energiek in het leven willen staan. We hebben plek voor maximaal 20 vrouwen. Meld je aan door het sturen van een mail naar vrouwenenijsselstein@hotmail.com, na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: