Internationale Vrouwendag 2015, (informatie) stand Eetbaar IJsselstein.

foto eetbaar

“Behoefte aan meer tijd in de natuur & gezamenlijk bewust met eetbaar groen bezig zijn? Sluit je aan bij Eetbaar IJsselstein! Neem eens een kijkje op onze website www.eetbaarijsselstein.nl voor alle activiteiten en initiatieven”.

“Kom op vrijdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur naar de Historische Kruidentuin in het Vestingsplantsoen om mee te helpen in de kruidentuin, te wandelen of gewoon gezellig buiten te zitten. Of kom zaden en stekjes ruilen of kopen om je eigen tuin meer eetbaar te maken. De vrijwilligers van Eetbaar IJsselstein hebben allerlei tips om een eigen eetbare siertuin te realiseren.

Kom naar Thee in de Tuin op zondag 7 juni, 5 juli of 2 augustus van 14.00 – 16.30 uur om voor € 0,50 een kopje verse kruidenthee te drinken in de kruidentuin en de kruidentuin te bekijken (als je wilt krijg je informatie over de tuin). Zondag 29 maart van 11.00 – 13.00 kun je zaden & stekjes ruilen in de kruidentuin. En ook dit jaar organiseren wij een Appelpluk in de openbare IJsselsteinse boomgaarden en een Proeverij in Museum IJsselstein en zijn wij op diverse evenementen te vinden, dus hou onze agenda in de gaten.

Vind je het leuk om te helpen een nieuwe eetbare siertuin te realiseren en te helpen onderhouden in de binnenstad van IJsselstein? Eetbaar IJsselstein is in gesprek met onder andere De Hooghe Camp om daarmee van start te gaan. Iedereen is welkom, nieuweling en ervaren tuinier! Geef je op bij onze stand en we houden je op de hoogte.

In onze stand kun je op Internationale Vrouwendag allerlei zaden van (vergeten) kruiden en eetbare bloemen kopen, die wij vorig jaar gewonnen hebben in de kruidentuin. Zaden € 0,50 per zakje of 3 zakjes voor € 1,00. Verder vind je er informatie, foto’s van Eetbaar IJsselstein 2014 en kun je er tips krijgen over het transformeren van je eigen tuin in een eetbare siertuin”.

logo eetbaar

EETBAAR IJSSELSTEIN

www.eetbaarijsselstein.nl

www.facebook.com/eetbaarijsselstein

www.twitter.com/eetbaarijsselst

info@eetbaarijsselstein.nl

M: 06 – 21 976 882

Clarie van de Langenberg

Viering Internationale Vrouwendag 2015

Datum: 7 maart 2015

Tijd: 15:00 – 20:00 uur

Locatie: Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: