Int. Vrouwendag – 8 maart 2014 – Stand IJsselstein Handmade!

Internationale Vrouwendag, zaterdag 8 maart 2014 organiseert Vrouwen&IJsselstein in samenwerking met Soroptimisten Utrecht Nedersticht een inspirerende middag met als thema Verbinden.

Op de 1e verdieping is een afwisselende informatiemarkt en één van de stands wordt verzorgd door IJsselstein Handmade. Vier van de deelneemsters (foto: Lysette Verwegen):

IJsselstein Handmade bestaat sinds zomer 2013. Het is een collectief dat mooie, creatieve en ambachtelijk gemaakte producten en ook de mensen die deze maken, onder de aandacht van een breed publiek brengt. Geheel toevallig, en misschien ook wel niet, zijn er tot nu toe alleen vrouwen bij ons aangesloten. We steunen en helpen elkaar met het uitbreiden van kennis, de ontwikkeling van ieders ambacht en het zichtbaar maken daarvan. Hierin ontstaan mooie verbindingen, waarin iedereen tot haar recht komt en IJsselstein Handmade als collectief kan floreren. Ware kruisbestuivingen noemen wij dat!

Verbinden is dan ook een van de speerpunten voor de verdere ontwikkeling van onze community in dit jaar. Verbonden voelen wij ons ook met V&IJ, waarin we de natuurlijke en organische wijze van elkaar inspireren en motiveren herkennen. Zo krijgen we zowel als individu èn als collectief meer voetjes en wortels in de IJsselsteinse samenleving waardoor we kunnen bijdragen aan een prettige leefomgeving en ons ook door IJsselstein gedragen voelen.

IJsselstein Handmade presenteert haar stand:

Op de stand van IJsselstein Handmade kun je met meerdere creatieve vrouwen kennis maken, hun werk bewonderen, inschrijven voor creatieve workshops en markten enzovoorts.

Website: IJsselstein-Handmade.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Facebookpagina

Twitter: @ijsselsteinHM 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 8 maart 2014

Tijden: van 13:00 – 18:00 uur

Locatie: Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein

Wat kost het: € 3,-  (toegang tot alle activiteiten)

Kaartjes zijn online te reserveren via www.theaterpantalone.nl 

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: