Boekhandel Logica haalt groene boeken uit de kast voor de Proeverij – 15 sept 13 in Museum IJsselstein

Boekhandel Logica is ontstaan uit The Readshop IJsselstein.

Reeds 14 jaar is the Readshop gevestigd op de Benschopperstraat 21, wegens de enorme drukte is er besloten vanaf maart 2012 de winkel te splitsen. Nu is er naast The Readshop op huisnummer 17 en boekenspeciaalzaak gevestigd onder de naam Boekhandel Logica.

Boekhandel Logica is een gespecialiseerde boekhandel die veel aandacht heeft voor de klant. In de winkel is een grote kinderboekenhoek aanwezig voor de jeugd, ook heeft de winkel een ruime collectie met kookboeken, reisboeken, Nederlandse literatuur en ook heeft het Engelstalige boeken.

Natuurlijk kun je ook voor goede tips voor leesclub boeken bij Logica terecht – er wordt met je meegedacht en er wordt geput uit een grote kennis over wat er op de markt is.

Frits Mulder zegt:

In onze winkel is er een mogelijkheid om aan de lees tafel rustig uw keuze te maken welk boek u gaat aan gaat schaffen. Wij schenken daar graag een kopje koffie of thee bij.

Naast onze winkel hebben wij ook een interactieve bestelsite waar u naast Nederlandse boeken ook internationale boeken(Engels/Frans/Duits/Spaans) en studieboeken kan bestellen.

De meest actuele boeken liggen altijd snel in onze winkel en boeken die zijn opgevallen op de radio of tv liggen meestal met 48 uur in de winkel.

Op de Proeverij laat Logica zien wat er te koop is als je meer wilt weten over kruiden,kookboeken, moestuinen of groene trends, zowel in boeken als tijdschriften.

Logica heeft een informatieve website, met onder andere beschrijvingen van nieuw verschenen boeken. Ook kun je via deze site boeken bestellen:  www.boekhandellogica.nl 

Logica heeft ook een Facebook pagina: Boekhandel Logica 

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: