Facebook pagina ‘Gratis af te halen in IJsselstein’ loopt als een trein

Nog maar een paar maanden geleden heeft Saskia Hommel het initiatief genomen om de Facebook groep GRATIS AF TE HALEN IN IJSSELSTEIN  te maken en nu (12 juli 2013) zijn er al 695 IJsselsteiners lid geworden! Er wordt dan ook elke dag wel iets, of soms een heleboel, aangeboden dat afgehaald kan worden. Van meubeltjes tot boeken tot kleding – alles wat je kunt bedenken. Saskia weet deze drukke boel met wat hulp goed te managen door de site regelmatig op te schonen waardoor deze overzichtelijk blijft.

Saskia schrijft op haar pagina:  

“Hallo Allemaal,

Spullen worden weggegooid óf staan te verstoffen in een hoek, terwijl je andere mensen er heel blij mee kan maken. Dit is de reden dat ik gestart ben met de groep ‘gratis af te halen in IJsselstein’.

De groep is besloten en alleen voor bewoners in IJsselstein. Als beheerder zal ik dit zo goed mogelijk in de gaten houden.

Even een aantal gouden regels voor het plaatsen van berichten;
– Zet spullen die een tweede kans verdienen als bericht op deze pagina. Het liefst met foto en een beschrijving.
– Geen levende dieren (bijvoorbeeld konijnen, muizen, hamsters, vissen) aanbieden of vragen.
– Het contact loopt via facebook, zet nooit je telefoonnummer, adres of e-mailadres op deze pagina. Interesse in een product? Zet dit onder het berichtje en stuur een privé bericht. Hou het mapje ‘overige berichten’ in de gaten, hier kan een bericht in verdwijnen wanneer je geen vrienden bent.
– Is het product opgehaald, haal dan jou bericht zelf weg. (rechtsboven bij iedere advertentie staat een pijltje. Wanneer je hierop drukt komt verwijderen tevoorschijn) Zo houden we de site overzichtelijk.
– Ik zal proberen ‘vervuiling’ van de pagina zoveel mogelijk te voorkomen, door de berichten in de gaten te houden en zo nodig te verwijderen.
– Misschien ben je op zoek naar iets, natuurlijk kan je dit ook op deze pagina zetten.
– Om iedereen een kans te geven, kan je ervoor kiezen als aanbieder om iedereen 1 dag de kans te geven om te reageren. Daarna kan je door middel van bijvoorbeeld een loting mensen blij maken. Op deze manier worden meerdere mensen blij en niet steeds één en dezelfde persoon.

Geef jullie spullen een tweede kans en maak mensen blij!!

Groetjes

Saskia”

 

Woon je in IJsselstein en wil je spullen kwijt of juist krijgen? Word dan ook lid van deze pagina, je kunt je hier aanmelden

 

Vorige bericht
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: