Lancering Kiesduurzamemode.nu

Urgenda lanceert vandaag, in samenwerking met Cheel Amsterdam, Kiesduurzamemode.nu. Met de website bieden we een podium aan de koplopers op het gebied van duurzame mode. Consumenten krijgen er informatie, handige tips en links naar shops, video’s en apps om zo te kiezen voor duurzame mode. 

Via opvallende online banners, abri’s en billboards wordt het winkelend publiek in Nederlandse steden aangesproken met de tekst Laat anderen niet de prijs betalen, Kiesduurzamemode.nu en zo naar de site geleid.

“Met dit initiatief willen we het belang van het dragen van duurzame mode laten zien. We willen vooral laten weten dat het makkelijker is dan je denkt om hippe duurzame mode te vinden.
Op Kiesduurzamemode.nu bieden we een podium aan de koplopers op het gebied van duurzame mode. Eén website voor vele initiatieven en producten om het makkelijker te maken voor de consument die wil weten welke mode duurzaam gemaakt is, waar het te koop is en waar je als consument precies op moet letten.
Een duurzame levensstijl is niet moeilijk of duur, maar juist steeds gemakkelijker te realiseren, dus start vandaag!”, vertelt Urgenda directeur Marjan Minnesma.

www.kiesduurzamemode.nu Twitter @duurzamemode Facebook.com/kiesduurzamemode

Over Stichting Urgenda  
Urgenda is de actie-organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken. Ondermeer initiatiefnemer van de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober 2013. Twitter @Urgenda  Facebook.com/urgenda

Over Cheel Amsterdam:
Cheel is onderdeel van het Koreaanse Cheil netwerk, met 55 vestigingen in 33 landen. Bij Cheel Amsterdam werken 32 mensen van 4 verschillende nationaliteiten. Het bureau is nu al actief voor opdrachtgevers Koninklijke Horeca Nederland, Hankook Tyres, Samsung, Sitecom, Orange Babies en Urgenda.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: